Blog | 15 januari 2019 | Rick Struik

Laatste kans op ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid!

Van 8 tot en met 12 april 2019 kunnen bedrijven wederom de laagdrempelige ESF subsidieregeling indienen gericht op het vitaal, vakbekwaam en gemotiveerd inzetbaar houden van werknemers. De regeling richt zich op kleinschalige Duurzame Inzetbaarheidsprojecten. De subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten tot een maximumbedrag van € 12.500,00 per aanvraag.

Qhrm!, partner van het Nationaal Inzetbaarheidsplan adviseert en ondersteunt bedrijven bij de implementatie van Duurzame Inzetbaarheid met een maatwerk plan van aanpak, met workshops, e-Learningmodules, individuele begeleidingstrajecten etc. De aanpak van Qhrm! staat garant voor een gestructureerde en structurele invoering van Duurzame Inzetbaarheid op management-, middenkader en medewerkersniveau. Bedrijfsbreed en individueel gericht. Stap voor stap. Klein beginnen en groot(s) eindigen!

Qhrm! heeft sedert 2014 meerdere subsidieaanvragen ingediend en duurzame inzetbaarheidsprojecten uitgevoerd. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in deze ESF subsidieregeling Duurzame Inzetbaarheid, neem dan contact op met Albert Struik, Bedrijfsadviseur HR en Duurzame Inzetbaarheid via mobiel 06- 51 49 47 41 of e-mail a.struik@qhrm.nl