Blog | 04 mei 2017 | Albert Struik

Haal het beste uit uw medewerkers!

Gedrag is de belangrijkste ‘component’ van succesvol functioneren. Hoe gemotiveerd en betrokken zijn uw medewerkers, wat beweegt hen? Wat zijn hun persoonlijke waarden, normen, interesses? Hoe functioneren uw medewerkers? Zitten uw medewerkers wel op de juiste plaats en in de juiste functie?

Het succes en/of het falen in een functie wordt in belangrijke mate bepaald door ons gedrag en door onze (vaak verborgen) drijfveren. Met behulp van het Target Succes Inside- profiel krijgt uw medewerker op een beproefde, zorgvuldige en inzichtelijke manier een profiel van zijn gedrag en/of drijfveren (Persoonlijke Stijl & Motivatie profiel). Dit TSI- profiel is een praktisch hulpmiddel om nog effectiever en met nog meer plezier te functioneren in de juiste functie!

Het Target Succes Inside- profiel vormt een goede basis voor ontwikkeling en coaching van medewerkers, voor competentiemanagement, voor teambuilding en voor cultuurverandering.

Qhrm! voert voor opdrachtgevers individuele en groepsgewijze TSI- projecten uit (gedrags-, drijfveren- en werkomgevingsprofielen) uit. Neem voor meer informatie over TSI contact met ons
op en haal het beste uit uw medewerkers!