Qhrm! HR Café

 

Behoefte aan het opbouwen van een netwerk met vakgenoten? Wil je ook wel eens weten hoe andere bedrijven omgaan met actuele HRM onderwerpen? Vind je het leuk om in een ongedwongen sfeer ervaringen uit te wisselen met HRM-ers? Dan is het Qhrm! HR Café ook iets voor jou!

 

Het doel van het Qhrm! HR Café is het periodiek ontmoeten van HRM professionals in een informele setting waarbij kennismaken/netwerken en het uitwisselen van ervaringen met andere HRM-ers de belangrijkste uitgangspunten zijn. In elk Qhrm! HR Café wordt een lezing/presentatie/workshop gehouden door een expert over een actueel en innovatief HR thema.

Qhrm! organiseert gemiddeld vier maal per jaar het Qhrm! HR Café. Deze bijeenkomsten worden tijdig aangekondigd.

Het Qhrm! Café zal plaatsvinden op donderdag 26 november a.s. om 15.30 in het Centre Court Café in Gebouw SX op Strijp-S in Eindhoven (Torenallee 3).  

De heer Joost Kerkhofs, directeur van ADRIBA (een expertisecentrum op het gebied van gedragsverandering in organisaties aan de Vrije Universiteit Amsterdam) verzorgt een presentatie over Organizational Behavior Management. 

Centraal in zijn presentatie staat de methodiek die de moderne Bedrijfskunde heeft ontwikkeld om effectieve interventies op de werkvloer te kunnen doen: Organizational Behavior Management (OBM). Een introductie in de principes van menselijk gedrag, hoe menselijk gedrag effectief te beïnvloeden is en dus ook hoe je het beste uit mensen kunt halen. In deze presentatie leert u dé drie valkuilen kennen waardoor slechts 0,8% van de tijd en de moeite die men steekt in gedragsbeïnvloeding effectief is, u krijgt inzicht in de vier belangrijkste beïnvloedingsstrategieën en in het OBM gedachtegoed.

Na deze presentatie is er gelegenheid tot napraten, borrelen en netwerken tot ca. 18.00 uur.
Het programma:

15.00 uur - 15.30 uur Ontvangst

15.30 uur - 16.30 uur Presentatie ‘’Organizational Behavior Management’’

16.30 uur - 18.00 uur Borrel

Aanmelden
Wil je graag deelnemen aan een Qhrm! HR Café? Je bent van harte welkom! Stuur een email naar  a.struik@qhrm.nl waarin je aangeeft dat je geïnteresseerd bent in het deelnemen aan het Qhrm! HR Café. We zullen je dan een uitnodiging sturen indien we een Qhrm! HR Café organiseren. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het Qhrm! HR Café!

 

 

alt

Innovatief in Human Resource Management