HR training!

Qhrm! biedt in het voorjaar van 2015 de volgende eendaagse trainingen aan op het gebied van gespreksvoering:

- Training “Ontwikkelingsgesprekken" voeren” (op donderdag 19 maart 2015); 
- Training “Verzuimgesprekken voeren” (op donderdag 2 april 2015);

Qhrm! biedt in het voorjaar van 2015 de volgende tweedaagse trainingen aan op het gebied van people managementvaardigheden:

- Training “Disfunctioneren, Dossieropbouw en (basis) Ontslagrecht voor Leidinggevenden’’ (op dinsdag 14 april 2015/dinsdag 21 april 2015);
- Training “Praktisch Personeelsmanagement voor Leidinggevenden”
(op woensdag 13 mei 2015/woensdag 20 mei 2015).

Voor de inhoud van de trainingen, klikt u op de betreffende training.

De gespreks- en people managementtrainingen van Qhrm! richten zich op de doelgroep leidinggevenden en hebben betrekking op ònze core-business; het vakgebied Human Resource Management.

Qhrm! levert een concrete bijdrage aan de ontwikkeling en verbetering van de gespreks- en people managementvaardigheden van leidinggevenden door het aanbieden van een beperkt aantal praktische, resultaatgerichte eendaagse en tweedaagse trainingen (met interactieve mini-colleges) gericht op het ontwikkelen en verbeteren van vaardigheden op het gebied van gespreksvoering en people managementkwaliteiten. Een ‘’must-go’’ voor iedere leidinggevende!

Doelstelling van iedere training van Qhrm! is het ontwikkelen en verbeteren van specifieke people management -kennis, -vaardigheden en -competenties; van kennen en kunnen naar durven en doen! Of u nu kiest voor een training op basis van open inschrijving of voor een op maat gemaakte bedrijfsinterne training, de trainers van Qhrm! zijn uw ervaren, deskundige en professionele trainingspartners.

De eendaagse en tweedaagse trainingen van Qhrm! (met interactieve mini-colleges) zijn ontwikkeld voor leidinggevenden die met name hun gespreksvoering en people managementvaardigheden willen verbeteren. De trainers zijn ervaren praktijkmensen met uitgebreide ervaring in het HRM werkveld en daarbuiten. De trainingsgroepen zijn minimaal acht en maximaal 12 deelnemers groot.

De trainingen vinden plaats in Hotel Nobis in Asten of op uw eigen locatie. Alle trainingen worden aangeboden op basis van open inschrijving en/of in de vorm van een op maat gemaakte bedrijfsinterne training. Leerdoelen en inhoudelijke accenten worden in het laatste geval in overleg met de opdrachtgever bepaald.

Een trainingsdag start om  09.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Een eendaagse training kost
€ 445,00 (exclusief BTW) en een tweedaagse training kost € 865,00 (exclusief BTW). Hierbij zijn inbegrepen koffie, thee, fris en lunch. Voor elke tweede en volgende deelnemer van hetzelfde bedrijf geldt een korting van 10%. Voor een bedrijfsinterne training wordt een maatwerk offerte gemaakt. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Wilt u zich inschrijven voor een van de trainingen, klik dan op de betreffende training en vul daar uw gegevens in. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail van ons. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de training ontvangt u een definitieve uitnodiging inclusief routebeschrijving en factuur. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op
via 085 – 48 992 90.

alt

Innovatief in Human Resource Management