Loopbaanadvies


Zit ik nog op de juiste plek? Hoe kan ik me verder ontwikkelen? Haal ik wel alles uit mezelf? Misschien ben ik wel geschikt om meer verantwoordelijkheid te dragen? Ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière?
Veel medewerkers krijgen gedurende hun loopbaan bepaalde loopbaanvragen. Vragen die hem kunnen doen twijfelen over zijn loopbaan. Een loopbaanadviestraject kan uitkomst bieden: het helpt een medewerker het beste uit zichzelf te halen en hem op de juiste plek binnen de organisatie te krijgen of te houden. Goed voor de medewerker en goed voor de organisatie.

Het doel van het door Qhrm! ontwikkelde ‘individuele loopbaanadvies’ is de persoon in kwestie zich bewust te laten worden van zijn kwaliteiten, talenten, competenties, interesses en ambities. Bovendien biedt zo’n traject de medewerker inzicht in de wijze waarop hij zelf invloed kan uitoefenen op de mogelijke vervolgstappen in zijn loopbaan.

Het Qhrm! loopbaanadviestraject is een flexibel programma dat kan worden opgebouwd uit individuele adviesgesprekken, tests, oefeningen en (sollicitatie)trainingen. De duur van het traject is afhankelijk van de vraagstelling.

alt

Innovatief in Human Resource Management